Chrupiąca zielona smaczliwka Karoliny Zawodnik (Szczecin)

Chrupiąca zielona smaczliwka
Chrupiąca zielona smaczliwka

Sposób przygotowania:

  • Łososia kroimy w kostkę
    • Awokado trzemy na tarce
      • koperek kroimy drobno, czerwoną cebulę kroimy w bardzo drobną kosteczkę
        • Wszystkie składniki mieszamy
          • Dodajemy do smaku łyżeczkę musztardy, soku z cytryny, pieprzu
            • Odstawiamy, aż składniki dokładnie przejdą smakiem
              • Bagietkę kroimy, smarujemy masłem i czosnkiem przeciśniętym przez praskę
                • Bagietkę pieczemy przez 5 minut w temperaturze 140°C
                  • Wyjmujemy bagietkę z piekarnika i smarujemy masą z awokado i łososia.
                    podziel się:

                    Pozostałe wiadomości