Przepisy

CTR+ALT+DESER Oskara Sojki (Szczecin)
CTR+ALT+DESER 

Składniki:

●        Ciasto francuskie

●        2 jabłka szara reneta

●        Konfitura z róży

Sposób przygotowania:

●        Ciasto francuskie kroimy w paski o szerokości około 5 centymetrów.

●        Jabłka kroimy w cienkie plastry i gotujemy w wodzie przez kilka minut.

●        Paski ciasta smarujemy konfiturą z róży.

●        Na konfiturze układamy plastry jabłek i ponownie smarujemy konfiturą.

●        Ciasto zawijamy w formie muffinek.

●        Pieczemy w piekarniku w temperaturze 180°C przez około 20 minut.

 

 

Komentarze (1)

Dodaj komentarz do artykułu
  • Udostępnij komentarz w:
  • ikona twitter
  • ikona facebook
  • ikona google plus
publikuj
Właśnie pojawiły się nowe () komentarze - pokaż
Forum jest aktualizowane w czasie rzeczywistym
~Gość

Poproszę przepis na sheyka

  • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
      0
    • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
        0
      • zgłoś naruszenie
      Pomoc | Zasady forum
      Publikowane komentarze sa prywatnymi opiniami użytkowników portalu. TVN nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.
      Leśne damy majstra Oskara Sojki (Szczecin)
      Następny artykuł:

      Leśne damy majstra Oskara Sojki (Szczecin)

      tvnpix