Kluska z wkładką Rity Aniołowskiej (Trójmiasto)

Kluska z wkładką
Kluska z wkładką

Sposób przygotowania:

  • Por i marchew bardzo drobno siekamy i przekładamy do miski.
    • Dodajemy sól, pieprz, imbir i czosnek oraz jajko, dokładnie mieszamy.
      • Masa powinna mieć mocno czosnkowy smak z lekką nutą imbiru i pieprzu.
        • Powstałą masą faszerujemy ciasto won dbając o to, aby końcówki rozkładały się jak płatki kwiatów
          • Do każdej porcji wkładamy po jednej krewetce, tak by wystawały ogonki.
            • Gotujemy na parze przez 5 minut.
              podziel się:

              Pozostałe wiadomości

              The Traitors. Zdrajcy: Konflikty i eliminacje oraz zmiana w programie

              The Traitors. Zdrajcy: Konflikty i eliminacje oraz zmiana w programie

              Iza Kuna i Adam Woronowicz o życiu po 50-tce i seksie. Co jeszcze w programie Kuby Wojewódzkiego?

              Iza Kuna i Adam Woronowicz o życiu po 50-tce i seksie. Co jeszcze w programie Kuby Wojewódzkiego?

              Konkurs "Gotuj z MasterChef Nastolatki". Nagraj przepis lub wyślij zdjęcie i wygraj nagrody!

              Konkurs "Gotuj z MasterChef Nastolatki". Nagraj przepis lub wyślij zdjęcie i wygraj nagrody!

              Zgłoś się na casting do nowego sezonu Top Model!

              Zgłoś się na casting do nowego sezonu Top Model!

              Gwiazdy TVN w nowej oprawie. "TVN to coś, co nas łączy"

              Gwiazdy TVN w nowej oprawie. "TVN to coś, co nas łączy"