Przepisy

powrót do listy

„Król bałtyckich smażalni” Marty Jadźki Jaczyńskiej (Trójmiasto i okolice)

„Król bałtyckich smażalni” Marty Jadźki Jaczyńskiej (Trójmiasto i okolice)
Król bałtyckich smażalni 

Składniki:

  • Filet z dorsza 1 kg
  • 200g kaszy kuskus
  • 1 kalafior
  • 5 jajek
  • 500g szpinak
  • 3 ząbki czosnku
  • Masło

Sposób przygotowania:

  • Zawijamy filety dorsza w pergamin i wkładamy do rozgrzanego do 180 °C stopni piekarnika z termoobiegiem na 20minut.
  • Kaszę i kalafior gotujemy.
  • Szpinak blanszujemy z odrobiną czosnku i masła.
  • Gotujemy jajko w koszulce.
  • Kalafior z kaszą blendujemy do powstania jednolitej konsystencji.


Komentarze (0)

Dodaj komentarz do artykułu
  • Udostępnij komentarz w:
  • ikona twitter
  • ikona facebook
  • ikona google plus
publikuj
Właśnie pojawiły się nowe () komentarze - pokaż
Forum jest aktualizowane w czasie rzeczywistym
Pomoc | Zasady forum
Publikowane komentarze sa prywatnymi opiniami użytkowników portalu. TVN nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.
„Coś z kurki” Marty Jadźki Jaczyńskiej (Trójmiasto i okolice)
Następny artykuł:

„Coś z kurki” Marty Jadźki Jaczyńskiej (Trójmiasto i okolice)

tvnpix