„Namiętny grubas” Dave Nilaya

Namiętny grubas
Namiętny grubas

Sposób przygotowania:

  • Myjemy i siekamy pietruszkę.
    • Myjemy i suszymy pomidory a następnie przekrajamy na pół.
      • Wykonaj nacięcia w miazgę pomidorową i przenieś je do tacy do wypiekania wyłożonej papierem do pieczenia.
        • Zetrzyj czosnek i mieszaj z pietruszka
          • Połącz bułkę z aromatyczną puchą i z parmezanem
            • Teraz pomóż pomidory oliwą z oliwek i odpowiednio je solić, dodać szczyptę pieprzu.
              • nadziewać pomidory, dodać jeszcze trochę oliwy z oliwek i piec w temperaturze 160° przez ok godzinę.
                podziel się:

                Pozostałe wiadomości

                Magda Gessler powraca do "Rumiane i Pieczyste Szynk". Była zadowolona?

                Magda Gessler powraca do "Rumiane i Pieczyste Szynk". Była zadowolona?

                Kuchenne rewolucje: Czy kucharz z restauracji "Na Winklu" zdał egzamin Magdy Gessler?

                Kuchenne rewolucje: Czy kucharz z restauracji "Na Winklu" zdał egzamin Magdy Gessler?

                Odcinek specjalny Milionerów w Poniedziałek Wielkanocny! Kto zagra o milion?

                Odcinek specjalny Milionerów w Poniedziałek Wielkanocny! Kto zagra o milion?

                The Traitors. Zdrajcy: Konflikty i eliminacje oraz zmiana w programie

                The Traitors. Zdrajcy: Konflikty i eliminacje oraz zmiana w programie

                Zgłoś się na casting do nowego sezonu Top Model!

                Zgłoś się na casting do nowego sezonu Top Model!

                Konkurs "Gotuj z MasterChef Nastolatki". Nagraj przepis lub wyślij zdjęcie i wygraj nagrody!

                Konkurs "Gotuj z MasterChef Nastolatki". Nagraj przepis lub wyślij zdjęcie i wygraj nagrody!

                Gwiazdy TVN w nowej oprawie. "TVN to coś, co nas łączy"

                Gwiazdy TVN w nowej oprawie. "TVN to coś, co nas łączy"