Sposób przygotowania:
• Na małym ogniu obsmażamy drobno pokrojoną szalotkę.
• Dodajemy ryż i smażymy parę minut z szalotką.
• Dodajemy białe wino i mieszamy.
• Podlewamy bulionem stale mieszając, aż ryż będzie al dente.
• Dodajemy ser, rozmaryn i drobno pokrojoną natkę pietruszki, mieszamy.
Pozostałe wiadomości
AktualnościThe Traitors. Zdrajcy: Konflikty i eliminacje oraz zmiana w programie
AktualnościIza Kuna i Adam Woronowicz o życiu po 50-tce i seksie. Co jeszcze w programie Kuby Wojewódzkiego?
MasterChef NastolatkiKonkurs "Gotuj z MasterChef Nastolatki". Nagraj przepis lub wyślij zdjęcie i wygraj nagrody!
AktualnościZgłoś się na casting do nowego sezonu Top Model!
AktualnościGwiazdy TVN w nowej oprawie. "TVN to coś, co nas łączy"