„Polska obsesja” Ryan Socash

Polska obsesja
Polska obsesja

Sposób przygotowania:

  • Bułkę przekrajamy na pół, nie rozcinając do końca. Lekko odchylamy i wkładamy je na 10 minut do nagrzanego piekarnika (150℃), żeby się zagrzała.
    • Do piekarnika wkładamy również kiełbaski.
      • Ogórek zielony i cebulę kroimy w kostkę, ogórek kiszony w podłużne plastry, a pomidora w półplastry.
        • Nagrzaną parówkę wkładamy do ciepłej bułki i smarujemy musztardą.
          • Układamy kawałki pomidora i ogórka kiszonego, posypujemy cebulą, a następnie zielonym ogórkiem i przyprawiamy lekko solą.
            podziel się:

            Pozostałe wiadomości

            Magda Gessler powraca do "Rumiane i Pieczyste Szynk". Była zadowolona?

            Magda Gessler powraca do "Rumiane i Pieczyste Szynk". Była zadowolona?

            Kuchenne rewolucje: Czy kucharz z restauracji "Na Winklu" zdał egzamin Magdy Gessler?

            Kuchenne rewolucje: Czy kucharz z restauracji "Na Winklu" zdał egzamin Magdy Gessler?

            Odcinek specjalny Milionerów w Poniedziałek Wielkanocny! Kto zagra o milion?

            Odcinek specjalny Milionerów w Poniedziałek Wielkanocny! Kto zagra o milion?

            The Traitors. Zdrajcy: Konflikty i eliminacje oraz zmiana w programie

            The Traitors. Zdrajcy: Konflikty i eliminacje oraz zmiana w programie

            Zgłoś się na casting do nowego sezonu Top Model!

            Zgłoś się na casting do nowego sezonu Top Model!

            Konkurs "Gotuj z MasterChef Nastolatki". Nagraj przepis lub wyślij zdjęcie i wygraj nagrody!

            Konkurs "Gotuj z MasterChef Nastolatki". Nagraj przepis lub wyślij zdjęcie i wygraj nagrody!

            Gwiazdy TVN w nowej oprawie. "TVN to coś, co nas łączy"

            Gwiazdy TVN w nowej oprawie. "TVN to coś, co nas łączy"