Białystok, odcinek 2

Beata Just – właścicielka pierwszej w Polsce akademii Rock’n’Rolla, Gracjan Konstantynowicz – tancerz, nauczyciel, choreograf i właściciel szkoły tańca, Iwona Tomaszewska – konsultantka w salonie sukien ślubnych oraz Robert Piesiecki – założyciel prawdziwej wioski indiańskiej.
Czym zaskoczą widzów? Jakie smaki zagoszczą na białostockich stołach „Ugotowanych”?
W jak niezwykłym anturażu przyjdzie im wspólnie biesiadować?
Białostocki odcinek to wybuchowa mieszanka kuchni i osobowości. Zobaczycie czterech niezwykłych bohaterów i cztery pomysły na wyjątkowe kolacje. Czy „Krwawa rozkosz” podbije serca uczestników a „Kremowy swing” sprosta ich kulinarnym wymaganiom? Komu przypadną do gustu „Puzzle pszczelarza” a kto rozsmakuje się w „Naleśnikach Mustanga”
Komu tym razem z barwnej czwórki uda się wyjść z opresji zwycięską kolacją?
Drugi odcinek Ugotowanych już 3 marca, w niedzielę o godz. 18.00!
Powtórka programu w każdą sobotę o godz. 12.50
