Przepisy

„Autentyczna prostota” Wiktor Jodłowski
Autentyczna prostota 

Składniki:

  • 8 sztuk sera typu oscypek
  • 8 długich plastrów boczku
  • 1 słoiczek żurawiny

Sposób przygotowania:

  • Owijamy każdego oscypka boczkiem i układamy jeden obok drugiego w żaroodpornym naczyniu.
  • Całość wstawiamy do piekarnika rozgrzanego do 150°C na 5-7 minut.
  • Gdy boczek stanie się już chrupiący, wyjmujemy serki z piekarnika i układamy je na talerzu.
  • Na  koniec dekorujemy oscypki żurawiną.

Komentarze (0)

Dodaj komentarz do artykułu
  • Udostępnij komentarz w:
  • ikona twitter
  • ikona facebook
  • ikona google plus
publikuj
Właśnie pojawiły się nowe () komentarze - pokaż
Forum jest aktualizowane w czasie rzeczywistym
Pomoc | Zasady forum
Publikowane komentarze sa prywatnymi opiniami użytkowników portalu. TVN nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.
„Łapy precz, kobieto!” Justyna Salwin
Następny artykuł:

„Łapy precz, kobieto!” Justyna Salwin

tvnpix