Przepisy

BELGIJSKA ROZKOSZ Katarzyny Bober-Kowalik (Rzeszów)
Belgijska rozkosz 

Składniki:

  • Czekolada
  • Owoce sezonowe
  • Ciasteczka etc.

Sposób przygotowania:

  • Roztapiamy belgijską czekoladę w kąpieli wodnej.
  • Przygotowujemy owoce oraz przekąski suche ( używamy dowolnych owoców sezonowych).

Komentarze (1)

Dodaj komentarz do artykułu
  • Udostępnij komentarz w:
  • ikona twitter
  • ikona facebook
  • ikona google plus
publikuj
Właśnie pojawiły się nowe () komentarze - pokaż
Forum jest aktualizowane w czasie rzeczywistym
~Gość

wow. czekolada i owoce. mega jestem poid wrazeniem hehehehheeh

  • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
      0
    • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
        0
      • zgłoś naruszenie
      Pomoc | Zasady forum
      Publikowane komentarze sa prywatnymi opiniami użytkowników portalu. TVN nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.
      ROZGRZEWAJĄCY PTAK W BULWIE Katarzyny Bober-Kowalik (Rzeszów)
      Następny artykuł:

      ROZGRZEWAJĄCY PTAK W BULWIE Katarzyny Bober-Kowalik (Rzeszów)

      tvnpix