„Coco-Koko” Katarzyna Okoniewska

Coco-koko
Coco-koko

Sposób przygotowania:

  • Pierś z kurczaka kroimy w kostkę i doprawiamy solą i pieprzem.
    • Składniki sosu umieszczamy w malakserze, dolewamy wody do przykrycia i całość blendujemy na gładką pastę.
      • Kurczaka smażymy na złoty kolor. Na patelnię dolewamy przygotowany sos i całość dokładnie mieszamy.
        • Dodajemy mleczko kokosowe i gotujemy przez około 10 minut. Po tym czasie dodajemy sok z wyciśniętych limonek.

          Całość podajemy z ugotowanym ryżem. Posypujemy uprażonymi orzechami nerkowca i dekorujemy liśćmi kolendry

          podziel się:

          Pozostałe wiadomości

          Magda Gessler powraca do "Rumiane i Pieczyste Szynk". Była zadowolona?

          Magda Gessler powraca do "Rumiane i Pieczyste Szynk". Była zadowolona?

          Kuchenne rewolucje: Czy kucharz z restauracji "Na Winklu" zdał egzamin Magdy Gessler?

          Kuchenne rewolucje: Czy kucharz z restauracji "Na Winklu" zdał egzamin Magdy Gessler?

          Odcinek specjalny Milionerów w Poniedziałek Wielkanocny! Kto zagra o milion?

          Odcinek specjalny Milionerów w Poniedziałek Wielkanocny! Kto zagra o milion?

          The Traitors. Zdrajcy: Konflikty i eliminacje oraz zmiana w programie

          The Traitors. Zdrajcy: Konflikty i eliminacje oraz zmiana w programie

          Zgłoś się na casting do nowego sezonu Top Model!

          Zgłoś się na casting do nowego sezonu Top Model!

          Konkurs "Gotuj z MasterChef Nastolatki". Nagraj przepis lub wyślij zdjęcie i wygraj nagrody!

          Konkurs "Gotuj z MasterChef Nastolatki". Nagraj przepis lub wyślij zdjęcie i wygraj nagrody!

          Gwiazdy TVN w nowej oprawie. "TVN to coś, co nas łączy"

          Gwiazdy TVN w nowej oprawie. "TVN to coś, co nas łączy"