Przepisy

Składniki:
Sos
| |
Sposób przygotowania:
- Pierś z kurczaka kroimy w kostkę i doprawiamy solą i pieprzem.
- Składniki sosu umieszczamy w malakserze, dolewamy wody do przykrycia i całość blendujemy na gładką pastę.
- Kurczaka smażymy na złoty kolor. Na patelnię dolewamy przygotowany sos i całość dokładnie mieszamy.
- Dodajemy mleczko kokosowe i gotujemy przez około 10 minut. Po tym czasie dodajemy sok z wyciśniętych limonek.
Całość podajemy z ugotowanym ryżem. Posypujemy uprażonymi orzechami nerkowca i dekorujemy liśćmi kolendry
Komentarze (0)
Dodaj komentarz do artykułu
Właśnie pojawiły się nowe () komentarze - pokaż
Forum jest aktualizowane w czasie rzeczywistym
pokaż wszystkie komentarze
Publikowane komentarze sa prywatnymi opiniami użytkowników portalu. TVN nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.
