Przepisy

„Polska obsesja” Ryan Socash
Polska obsesja 

Składniki:

 

  • 4 bagietki
  • 6 ogórków kiszonych
  • 2 zielone ogórki
  • 4 pomidory
  • 4 kiełbaski
  • 1 cebula
  • Musztarda
  • Sól

Sposób przygotowania:

  • Bułkę przekrajamy na pół, nie rozcinając do końca. Lekko odchylamy i wkładamy je na 10 minut do nagrzanego piekarnika (150℃), żeby się zagrzała.
  • Do piekarnika wkładamy również kiełbaski.
  • Ogórek zielony i cebulę kroimy w kostkę, ogórek kiszony w podłużne plastry, a pomidora w półplastry.
  • Nagrzaną parówkę wkładamy do ciepłej bułki i smarujemy musztardą.
  • Układamy kawałki pomidora i ogórka kiszonego, posypujemy cebulą, a następnie zielonym ogórkiem i przyprawiamy lekko solą.

Komentarze (0)

Dodaj komentarz do artykułu
  • Udostępnij komentarz w:
  • ikona twitter
  • ikona facebook
  • ikona google plus
publikuj
Właśnie pojawiły się nowe () komentarze - pokaż
Forum jest aktualizowane w czasie rzeczywistym
Pomoc | Zasady forum
Publikowane komentarze sa prywatnymi opiniami użytkowników portalu. TVN nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.
„Nieśmiertelna wrażliwość”  Ryan Socash
Następny artykuł:

„Nieśmiertelna wrażliwość” Ryan Socash

tvnpix