Sposób przygotowania:
● Pieczarki wydrążamy i solimy.
● 4 kapelusze smarujemy w środku serem kozim.
● Wkładamy posiekane suszone pomidory.
● Posypujemy parmezanem.
● Pozostałe cztery pieczarki wypełniamy serem pleśniowym i kilkoma liśćmi szpinaku.
● Posypujemy parmezanem.
● Wszystkie pieczarki pieczemy w piekarniku w temperaturze 180°C przez 30 minut.
Pozostałe wiadomości
KlaraKlara zostanie mamą? Nowe odcinki serialu w player.pl
Kuchenne RewolucjeMagda Gessler powraca do "Rumiane i Pieczyste Szynk". Była zadowolona?
Kuchenne RewolucjeKuchenne rewolucje: Czy kucharz z restauracji "Na Winklu" zdał egzamin Magdy Gessler?
MilionerzyOdcinek specjalny Milionerów w Poniedziałek Wielkanocny! Kto zagra o milion?
AktualnościThe Traitors. Zdrajcy: Konflikty i eliminacje oraz zmiana w programie
AktualnościZgłoś się na casting do nowego sezonu Top Model!
MasterChef NastolatkiKonkurs "Gotuj z MasterChef Nastolatki". Nagraj przepis lub wyślij zdjęcie i wygraj nagrody!
AktualnościGwiazdy TVN w nowej oprawie. "TVN to coś, co nas łączy"