Tour de talerz Oskara Sojki (Szczecin)

Tour de talerz
Tour de talerz

Sposób przygotowania:

● Pieczarki wydrążamy i solimy.

● 4 kapelusze smarujemy w środku serem kozim.

● Wkładamy posiekane suszone pomidory.

● Posypujemy parmezanem.

● Pozostałe cztery pieczarki wypełniamy serem pleśniowym i kilkoma liśćmi szpinaku.

● Posypujemy parmezanem.

● Wszystkie pieczarki pieczemy w piekarniku w temperaturze 180°C przez 30 minut.

podziel się:

Pozostałe wiadomości

Klara zostanie mamą? Nowe odcinki serialu w player.pl

Klara zostanie mamą? Nowe odcinki serialu w player.pl

Magda Gessler powraca do "Rumiane i Pieczyste Szynk". Była zadowolona?

Magda Gessler powraca do "Rumiane i Pieczyste Szynk". Była zadowolona?

Kuchenne rewolucje: Czy kucharz z restauracji "Na Winklu" zdał egzamin Magdy Gessler?

Kuchenne rewolucje: Czy kucharz z restauracji "Na Winklu" zdał egzamin Magdy Gessler?

Odcinek specjalny Milionerów w Poniedziałek Wielkanocny! Kto zagra o milion?

Odcinek specjalny Milionerów w Poniedziałek Wielkanocny! Kto zagra o milion?

The Traitors. Zdrajcy: Konflikty i eliminacje oraz zmiana w programie

The Traitors. Zdrajcy: Konflikty i eliminacje oraz zmiana w programie

Zgłoś się na casting do nowego sezonu Top Model!

Zgłoś się na casting do nowego sezonu Top Model!

Konkurs "Gotuj z MasterChef Nastolatki". Nagraj przepis lub wyślij zdjęcie i wygraj nagrody!

Konkurs "Gotuj z MasterChef Nastolatki". Nagraj przepis lub wyślij zdjęcie i wygraj nagrody!

Gwiazdy TVN w nowej oprawie. "TVN to coś, co nas łączy"

Gwiazdy TVN w nowej oprawie. "TVN to coś, co nas łączy"