Przepisy

„Twór chaosu” Artura (Warszawa)
Twór chaosu 
  • Ryba (prawdopodobnie tylko głowa)
  • Filet z piersi indyka
  • Karkówka/gulasz wieprzowy
  • Kaczka
  • Królik tuszka
  • Ośmiorniczka
  • Skrzydełka indycze
  • Żeberka wołowe
  • Papryka
  • Cebula
  • Pomidorki koktajlowe
  • Mozzarella

Sposób przygotowania:

  • Mięso przyprawiamy wedle uznania, obsmażamy na patelni.
  • Dodajemy kreatywności i układamy na paterze w dowolny wzór.
  • Mięso dekorujemy warzywami i mozzarellą.

Komentarze (3)

Dodaj komentarz do artykułu
  • Udostępnij komentarz w:
  • ikona twitter
  • ikona facebook
  • ikona google plus
publikuj
Właśnie pojawiły się nowe () komentarze - pokaż
Forum jest aktualizowane w czasie rzeczywistym
~Gość

Wygląda paskudnie. Nawet nie dałabym rady tego spróbować. Bleee!

  • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
      0
    • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
        0
      • zgłoś naruszenie
      ~Gość

      "Dodajemy kreatywności i układamy na paterze w dowolny wzór"... i otrzymujemy bardzo apetyczny rzyg;-)

      • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
          0
        • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
            0
          • zgłoś naruszenie
          Pomoc | Zasady forum
          Publikowane komentarze sa prywatnymi opiniami użytkowników portalu. TVN nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.
          „Na krawędzi” Artura Syca (Warszawa)
          Następny artykuł:

          „Na krawędzi” Artura Syca (Warszawa)

          tvnpix